Categorii
În pregătire

Frumusețea lucrurilor trecătoare va apărea la Editura Adenium în mai 2017

Frumusețea lucrurilor trecătoare, romanul meu de debut despre viața studenților străini din Kyoto, va apărea la Editura Adenium în această primăvară. Voi publica mai multe detalii despre evenimentele de lansare odată ce acestea vor fi stabilite.

Frumusețea lucrurilor trecătoare a marcat pentru mine o primă încercare serioasă de întoarcere la scrisul în limba română după șapte ani de scris predominant în limba engleză. Nu aș fi avut curajul să fac acest pas fără încurajările și corectura Andradei Fiscutean și Aniței Țicală, care mi-au fost alături de la primul până la ultimul capitol și de-a lungul anevoiosul drum care a dus la publicare. Le datorez mii de mulțumiri pentru prietenia și sprijinul pe care mi le-au arătat.

Este primul roman de acest fel pe care îl scriu, de obicei înclinând mai degrabă spre subiecte fantastice, dar de când am plecat din Japonia am simțit nevoia de a spune ceva despre experiența pe care am trăit-o acolo. Pentru cineva a cărui plăcere principală în a scrie vine din a inventa și de a trăi aventuri neașteptate pe măsură ce le creează, să scriu un memoriu propriu-zis ar fi fost o povară, dar alegând acest format semi-autobiografic, a devenit o poveste pe care credeam că o știu, dar care a ajuns să mă surprindă pe măsură ce o scriam. Așa că în cele din urmă m-am amuzat teribil scriind-o și sper ca acest lucru se va transmite și viitorilor ei cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version