Categorii
Uncategorized @ro

Bine ați venit!

Odată cu lansarea romanului meu de debut, m-am gândit că este cazul să îmi construiesc un website pentru a mă prezenta publicului cititor din România și a aduna tot ce-am scris într-un singur loc. Așa s-a născut, puțin anevoios și cu câteva bătăi (tehnologice) de cap andradacoos.com. Am învățat multe construindu-l singură (WordPress skills +10) și sunt destul de mulțumită de rezultat. Sper că va plăcea atât vechilor, cât și noilor cititori!

Puteți găsi aici toate povestirile mele publicate atât în limba română, cât și în engleză. Unele texte, ale căror drepturi de autor le dețin, sunt reproduse aici în întregime. În cazul celorlalte, veți găsi un fragment și un link spre povestirea completă.

În pregătire conține vești despre viitoare publicări, evenimente de lansare, apariții în public, interviuri și așa mai departe, iar blogul este pentru orice gânduri despre literatură, scris, cărți sau alte teme pe care voi vrea să le aștern pe foaie (word document).

Orice feedback, de bine sau de rău, nelămuriri sau sugestii sunt binevenite în comentarii! Pentru lucruri serioase, publicări, înregistrări, puneri în scenă (pot visa), vă rog să folosiți formularul de contact.

Acestea fiind spuse, rămâne doar să vă urez lectură plăcută!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Exit mobile version